Datum

okt 29 2022

Tid

20:00

Patrik Jansson – Releasefest och konsert för Game Changer

Kom och fira releasen av skivan Game Changer med Patrik Janssons nya projekt. Det blir en härlig kväll med mycket musik då vi lyssnar igenom plattan och bjuds på livekonsert med nya bandet.

Kom och umgås, lyssna och stötta!

Vad handlar det om då?

Det hela började med att pandemin satte stopp för turnerande och plötsligt fanns det tid över att börja spela in låtar som hade blivit lagda på hög, låtar som inte hade passat in i tidigare musikaliska sammanhang men som nu fick ett eget forum. Detta resulterade i 16 låtar och en skiva som kommer släppas i oktober men redan nu finns flera singlar och videos ute från kommande album. ”Detta är det mest spännande och bästa jag någonsin gjort musikaliskt”. säger Patrik Jansson. ”Det är en blandning av allt jag gjort och lyssnat på genom min musikaliska karriär fram tills nu, allt finns med, från jazz och fusion till pop, rock, blues, americana, punk, funk, soul, ja till och med reggae”.

”Denna gång satte jag inga gränser för mig själv, det var oerhört befriande kreativitetsmässigt, att få skapa musik utan förutfattade meningar om hur det skulle låta. Den röda tråden är dock bluesen och rocken som alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag är ju uppväxt med 70 och 80-tals rock och blues som Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin, Thin Lizzy, Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, B.B.King och ZZ Top sen blev det jazz och fusion som Miles Davies, Chick Corea, Weather Repport och Mahavishnu Orchestra, detta ledde i sin tur vidare till mer progressiv rock och metal av band som RUSH och Dream Theatre. Nu förtiden lyssnar jag på allt. För mig finns det endast två sorters musik, bra och dålig”.

Patrik Jansson är en multimusiker med bred bakgrund som slagverkare, gitarrist, låtskrivare, sångare, producent m.m. Han har tidigare spelat med bl.a. Maryslim, Hellsingland Underground, Chris Laneys Legion, m.fl. samt sitt egen blues-rock band Patrik Jansson Band.

Hemsida
www.patrikjanssonofficial.com

Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCF6c30O7cGMD_DPqm8UpYEA

Facebook
www.facebook.com/patrikjanssonofficial

Instagram
www.instagram.com/patrikjanssonofficial

Spotify

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.