Datum

apr 14 2022
Expired!

Tid

20:00

Kostnad

100.00 Kr

Påskpunk: Ditches + Doka + Sekunderna

Påskpunk på Musikhuset!
Ditches, Doka och Sekunderna gör ett stopp på sin Easter Weekend-turné på Musikhuset i Gävle.
På scen:
DITCHES:
Ditches sicksackar mellan Power-Pop och Garage-Punk med ett melodiskt vemod och snabba downstrokes. I mars 2020 släpptes den självbetitlade debutskivan på Engelska bolaget ’Drunken Sailor Records’. Inspelad och producerad i New York tillsammans med Jeff Burke (The Marked Men/Radioactivity/Lost Balloons).
https://ditches.bandcamp.com/
DOKA [Bollnäs]Alternativ punk/rock sedan 2009. Med mängder av spelningar i bagaget arbetar DOKA för tillfälligt på nytt material och ett album planeras släppas till sommaren 2021. Tidigare släpp är singeln The Bitter Taste 2019 och albumet Separate Ways 2018 på A Message To You Records (AMTY) som bla. innehåller singeln och musikvideon When the Conspiracy Becomes the Truth.
https://dokatheband.bandcamp.com/
SEKUNDERNA [Umeå]Power pop-influerad punkrock på svenska och har bland annat beskrivits som ”Swedish Dirt Pop” och ”Buzzcocks goes Nordic Noir”. Senaste EP:n HJÄRTAT släpptes i januari 2021 på Luftslott Records/ Far$ans Pengar och under våren 2022 kommer debutalbumet. Hittills har bandet hunnit med ett tjugotal spelningar i Sverige och Finland.
https://sekunderna.bandcamp.com/
Entré: 100kr
Live från cirka: 21:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.