Datum

dec 16 2021
Expired!

Tid

19:30

Kostnad

150.00 Kr

Klubb Nebraska presenterar: Eric Palmqvist- Live på Musikhuset!

Torsdag den 16/12 har vi glädjen att välkomna Gotlandsbördige artisten Eric Palmqwist till Klubb Nebraska!
Eric, som numera är bosatt i Stockholmstrakten har två fina skivor bakom sig och är en uppskattad artist som hörs mer och mer på scener och olika plattformar!
Till Nebraska har han med sig ett par medmusikanter!
Innan Eric kliver på scenen kommer Alva Dalethsson från Sandviken och spelar och sjunger några av sina låtar för oss!
Alva börjar spela kl 19.30.
Entré: kl 18.30
Pris: 150:-
(skulle du komma tidigare går du till entrén och betalar 18.30.)
Förboka din plats på:
sarakattis@live.se
Vill du äta så bokar du bord på telefon:
070-783 34 03
Mer om artisterna:
Eric Palmqwist är artisten och låtskrivaren som skapar musik om livet som det är. Hans texter är starka, personliga och poetiska och han förmedlar dem med en ömsinthet som tränger rakt in. Idag släpps hans nya singel “Du var aldrig rädd för att dö ung”, som är det andra smakprovet från hans kommande album.
LYSSNA HÄR
”Jag kommer ihåg en kille från när jag var liten. Han skulle alltid dra allt han gjorde till ytterligheternas gräns. Vi brukade leka på ett berg och då skulle han alltid balansera precis vid stupet.
Jag kommer ihåg en tjej från min klass. Hennes mamma och pappa luktade sprit, svett och cigarettrök. Hon räckte aldrig upp handen i klassrummet och stod oftast själv på skolgården på rasterna.
Minns du någon från när du var barn som du redan då visste att det inte skulle gå bra för? Det här är en låt till dom.” säger Eric.
Med två hyllade soloskivor i bagaget, ”En halv gris kan inte gå” och ”Hej då”, har Eric Palmqwist etablerat sig som både låtskrivare och artist på svenska. I början av 2022 kommer hans tredje och mycket efterlängtade album, skapat i samarbete med Andreas Mattsson som står för produktionen. Under året har Eric även släppt nytt material med sitt band EP’s Trailer Park och det elektroniska projektet Yume!.
Du va aldrig rädd för att dö ung
Du va bara rädd för livet
Och för att leva
__________________________
Alva Dalethsson gör melankolisk pop med ett budskap. Med klar röst utstrålar hon trygghet från scen. Alvas texter rör teman som psykisk ohälsa, svår barndom och kampen för ett bättre liv. Hon öppnar en dörr till sina mörkaste stunder för att påminna sina lyssnare om att det alltid finns hopp.
Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.