Datum

sep 24 2021
Expired!

Tid

21:30

Kostnad

140.00 Kr

Gipsy Power – konsert och releasefest: Electric Threads

Gipsy Power kommer att spela live in action – äntligen! Låtar från det nya albumet – producerad av Jonas Strömberg – kommer att presenteras live i en energifylld konsert. Videos kommer att presenteras. Andra VIP- förmåner kommer att premiera de 50 första som anmäler sig. Entréavgiften ligger runt 100 kr och betalas till Musikhuset under kvällen.

Comebackutgåvan Gipsy Power ”Electric Threads” försenades på grund av Covid-19 pandemin. Två år senare är musiken mer relevant än någonsin. Tre bonusspår har spelats in.

Vi kommer spela delar av gamla och nya låtar, men också kombinera instrumentala låtar med sång. Senare hoppas vi komma ut och spela live i ett bredare perspektiv. En turné runt Balkan har diskuterats. Japan skulle vara fantastiskt. Vi strävar efter att hitta ett samarbete med ett oberoende turnémanagement och spela på liveklubbar för progressiv, psykedelisk och bluesorientalisk rockmusik.

Välkommen att få uppleva Gipsy Power live in action, version 2021.

Gipsy Power
– Sång: Ulrika Beijer
– Gitarr: Steven Kautzky Andersson
– Trummor: Björn Nyberg
– Bas: Mikael Nordmark

”Det ska bli riktigt kul att komma ut och spela live igen, och efter alla de år som Gipsy Power inte har funnits. Musiken har aldrig varit bättre än vad den är nu. Det är ett fantastiskt bra band som svänger.”, säger Steven Kautzky Andersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.