Datum

okt 28 2021
Expired!

Tid

08:00 - 21:00

Feministisk Frukost- En serie frukostträffar på Musikhuset!

Möt Emelie Lundin — kultur- och föreningsengagerad Gävlebo med stort engagemang för social hållbarhet
Datum: 28 okt kl. 08.00-09.00
Plats: Musikhuset (Sjömanskyrkan) Gävle
Vi bjuder på enklare frukost!
Föranmälan krävs och kan göras via hemsidan sv.se/gavleborg eller tfn 020-120 28 08
Anmälan via länk:
https://www.sv.se/…/feministisk-frukost-mot-emelie…/
Emelie Lundin har sin bakgrund inom folkbildningen, både professionellt och privat. Hon har tidigare jobbat många år på Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg, och har även ett förflutet som styrelseledamot i Gävle Pride, Bollnäs Pride, Musikhuset Gävle samt jurymedlem i Mångfaldspriset Gävleborg. Idag jobbar hon med ett utvecklingsprojekt hos NSPH (Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa) som handlar om att öka brukarinflytandet i samarbete med flera kliniker inom den rättspsykiatriska vården i Sverige.
Emelies område är civilsamhälle, samhällsutveckling och demokratiska frågor. Under denna träff ger hon sin reflektion kring folkbildningens betydelse igår och idag, för ökad jämställdhet och social hållbarhet.
Feministisk Frukost är en serie frukostträffar med feministiska förtecken, som genomförs av SV Gävleborg, Musikhuset och Gävle kommun i samverkan. Målet är att skapa en mötesplats för Gävles kvinnor och öppna upp för samtal och inspiration. Formen är dialogsamtal och utgångspunkten är att varje kvinna har en har historia att berätta.
Läs mer om den nya mötesserien Feministisk Frukost på
sv.se/gavleborg Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.