Datum

apr 02 2022
Expired!

Tid

08:00

Kostnad

180.00 Kr

ERIC PALMQWIST + POPQUIZ med PECKA & ANDERS!

Musikhuset och Viskningar och Vrål presenterar:
ERIC PALMQWIST med band + POPQUIZ med PECKA ALZÈN och ANDERS SUNDIN
I februari släpps Eric Palmqwists tredje soloalbum, “Värmen”, producerat av Andreas Mattson. Under våren och sommaren ger sig Eric ut och spelar runt om i riket. Och när Eric Palmqwist nu återkommer till Gävle är det med fullt band!
”Värmen” är tredje plattan i en trilogi där de två första ”En halv gris kan inte gå” och “Hej då” hyllats av kritikerkåren. Några axplock:
• ”Pop utan cykelhjälm, Eric Palmqwist har ett språk som för tankarna till Olle Ljungström och John Holm” (Jan Gradvall/DI)
• ”Hej då är en betraktelse av ett akut tillstånd” (DN)
• ”Eric Palmqwist sjunger så man tror honom” (Sydsvenskan)
• ”Känslorna är ständigt på utsidan” (Nöjesguiden)
• ”Gotlands stolthet och den nutida popens okrönte konung” (Gaffa)
PETER ALZÈN och ANDERS SUNDIN har varit profiler i Gävles kulturliv i decennier. De har hyllats och prisats för sin kulturgärning med utgivningen av “Vi Lever”- böckerna. Deras musikquiz blev en institution på Söders Källa och i höstas gjorde de succé på Gävlit-festivalen. Det är en stor glädje att för första gången välkomna Peter och Anders till scenen i Musikhuset, Sjömanskyrkan! Detta blir deras tolfte quiz för Gävle-publiken och precis som vanligt kommer det att innehålla en gäst som gör ett live-framträdande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.