Datum

apr 01 2022
Expired!

Tid

19:00

Kostnad

150.00 Kr

ANDERSSON & ANDERSSON med SVÄNGBANDET

För 37 år sedan möttes våra vägar för första gången. Det var hemma hos Pontus studio i Skutskär. Där skapades magi. Steven spelade in delar av sin demokassett som glad 15-åring och Pontus producerade. Delar av den landade senare på skrivbordet hos Musicians Institute of Technology i Los Angeles. Pontus åkte senare ut längs vägarna och lirade med barndomskamraterna i olika konstellationer.
Efter 30 år av olika musikaliska äventyr möttes våra vägar igen. Det skedde i samband med ett juljam i Gävle. Vi snackade ihop oss och tyckte det skulle vara kul att göra något riktigt bra ihop. Det tog oss till Stockholm för en gemensam konsert med gitarresset Joe Bonamassa. Han hänförde oss med sitt bländande gitarrspel och smakfulla artisteri. Då föddes idén om konsertupplevelsen med ”ROCKA!”, men pandemin kom i vägen.
Nu är vi äntligen startklara och har lyckats sätta ihop ett grymt ”svängande” band med några av de allra bästa musikanterna. Det ska bli hur kul som helst. Nu ska vi spela tillsammans. Nu ska vi ”ROCKA!”.
SVÄNGBANDET består av:
Tobias Östlund – Sång
Björn Nyberg – Trummor
John Östblom – Bas
Jonas Strömberg – Klaviatur
”Nu ska vi Rocka!”
Ett klassiskt uttryck som allra oftast gör sig hörd innan man ska upp på scenen och spela. Uttrycket samlar energi och sätter fokus på det allra viktigaste, att skapa en schysst musikalisk och personlig konsertupplevelse för sin publik.
Kvällen består av tre olika musikaliska teman där vi har bjudit in en del gäster. Det blir spelglädje och moderna tolkningar av klassiker från Pink Floyd, Prince, Peter Gabriel, Beatles och Stevie Wonder med flera.
”Det kommer bli en av årets musikaliska höjdpunkter, med vänner, för vänner, där vi tillsammans skapar en magisk kväll!”
Under kvällen kommer baren presentera en egen specialdesignad drink som heter ”ROCKA!”. Den är baserad på den lokalproducerade tillika internationellt uppmärksammade och prisbelönta Enastående Magnificent Gin.
För en aktuell mat- och dryckesmeny går ni in på Musikhuset.nu. Observera att det inte går att förboka platser.
När, var och hur:
Fredag 1 april klockan 19.00 öppnar vi upp dörrarna på Musikhuset i Gävle.
Evenemanget sker på nedre plan i det stora vardagsrummet, med plats för 100 gäster.
Först till kvarn!
Varmt välkomna till en kväll som kommer ”ROCKA!”
Pontus Andersson & Steven Kautzky Andersson med gäster presenterar SVÄNGBANDET!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.